unvinpezi.ro

UnVinpeZi.ro este cel mai mare proiect de promovare si vanzare a vinurilor, din Romania.

Astfel, dam sansa celor de acasa sa descopere vinuri noi si sa se bucure de etichetele favorite printr-un mod unic de achizitie: vindem un singur tip de vin pe zi, altul in fiecare zi, intr-o cantitate limitata si la un pret exceptional (cel mai bun pret din ziua listarii).

Suntem un proiect al trustului Mediafax Group si am pornit la drum inca din luna iunie a anului 2012, beneficiind de o promovare masiva in toate proiectele online si offline din trust. De atunci, am listat si relistat atat vinuri romanesti cat si internationale, focusul nostru fiind pe vinuri de o calitate ridicata si de top. Selectia noastra de vinuri este validata de cei 7 bloggeri de vin independenti, colaboratori ai proiectului UnVinpeZi.ro, care ne ajuta sa prezentam fiecare vin listat intr-un limbaj pe intelesul tuturor. Astfel, desi media de pret a vinurilor vandute este in jur de 45-50 lei / sticla, obisnuim sa listam si vinuri exceptionale, precum Penfolds Grange ’99 al carui pret de vanzare a fost de 1.495 lei / sticla.

Vinurile premium listate ne obliga sa oferim clientilor nostrii servicii de acelasi nivel si astfel, aproape toate comenzile noastre sunt livrate in aceeasi zi sau in maxim 48 de ore, in functie de localitatea destinatie (cu exceptia zilelor de weekend).

 

Cumpara Acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *