bcr.ro

Avantajele ofertei BCR sunt:

– 0 comision de analiză
– 0 comision lunar de administrare
– 0 cost de evaluare*
– DOBÂNDĂ FIXĂ în primii 5 ani, indiferent de moneda creditului**:
– 4,95%/an, în cazul creditelor pentru investiţii imobiliare CASA MEA
– 5,95%/an, în cazul creditelor de nevoi personale cu ipotecă MAXICREDIT
– DOBÂNDĂ VARIABILĂ după 5 ani:
– ROBOR/EURIBOR/LIBOR la 6 luni + 3%, în cazul creditelor pentru investiţii imobiliare CASA MEA
– ROBOR/EURIBOR/LIBOR la 6 luni + 4%, în cazul creditelor de nevoi personale cu ipotecă MAXICREDIT
– EXTRA BONUS: GRATUIT ASIGURAREA DE VIAŢĂ***

* BCR nu percepe costul de evaluare pentru clienţii cu credite în derulare la BCR, altfel costul de evaluare este de 370 lei inclusiv TVA.
** Dobânda pentru creditele în EUR şi în USD este valabilă doar pentru clienţii cu credite în derulare la BCR, care au posibilitatea menţinerii valutei iniţiale a creditului, fără efectuarea conversiei valutare în lei.
*** Asigurarea de viaţă o putem oferi clienţilor care îndeplinesc condiţiile stabilite de asigurator şi numai până la împlinirea vârstei de 70 de ani.
Te așteptăm în programul de afiliere BCR să câștigăm impreună!

Despre BCR

Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe. BCR este banca nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor şi 551 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca nr.1 din România pe piaţa tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM – aproape 2.100 de bancomate şi POS – 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone banking şi E-commerce.

 

Cumpara Acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *