Autohut – magazinul online de piese auto

Autohut – magazinul online de piese auto

Tot timpul investim bani în lucrurile care ne fac plăcere.Investim bani în telefoane performante, în bijuterii, în obiecte decorative, sau în mașină.

Mașina nu este atât de importantă pentru mine ca femeie, ba chiar în ultima vreme nici nu am mai condus, însă iubitul meu are atât de multă grijă de ea, de zici că este o ființă umană.Zilele trecute îmi spunea o prietenă de-a mea că soțul ei nici nu o lasă să conducă mașina pentru că îi e teamă să nu o strice, iar în rarele momente când conduce, soțul ei mai are un pic și face infarct de terorizat ce este că prețioasa lui mașină ar putea păți ceva.Acest lucru mi-a amintit de o imagine haioasă legată de condus pe care am văzut-o zilele trecute pe internet.

autohut330

Eu cred că oricum cele mai multe accidente sunt făcute de bărbați, parcă sunt și niște studii care arată că femeile sunt mult mai prudente când vine vorba de șofat. Zic bărbații că noi nu am știi să parcăm, dar oare pot ei să se machieze în oglinda retrovizoare în timp ce conduc, și să mai vorbească și la telefon în același timp? Puteți, dragilor? Nu cred. E nevoie de experiență și mult exercițiu pentru a ajunge la o asemenea performanță.

Mașina indiferent de către cine e condusă, are nevoie mai mereu de piese auto. Ea cere să fie răsfățată la fel ca o femeie. O femeie are nevoie de farduri, mașina de bujii, o femeie are nevoie de parfum, mașina de un schimb de ulei, parcă ne mai trebuie și bijuterii, la fel și mașina mai cere câte un disc de ambreiaj, sau câte o baterie nouă. Mai ziceți voi bărbații că noi și mașinile nu ne asemănăm? Dacă mai punem la socoteală și banii dați pe benzină, oare cine e mai costisitoare mașina sau femeia?

Anyway, revenind la bujiile noastre, dacă aveți nevoie de piese noi pentru mașina voastră, dragi bărbați vă recomand site-ul AutoHut.ro, aici veți găsi piese auto online cu preturi de până la 70% mai mici față de magazinele tradiționale.Evitați să cumpărați piese second hand, căci viața voastră depinde de buna funcționare a mașinii pe care o conduceti.

autohut330

Vă mai spun câteva secrete legate de acest site:
– plata se poate face și în rate fără dobândă.
– piesele sunt livrate în 24 de ore la tine acasă sau chiar la service-ul unde ai mașina.
-primești consultanță profesională la numerele afișate pe site.
-transport gratuit la comenzi de peste 399 ron, sub 399ron, taxa de transport este 20 ron.
-magazinul este super aprovizionat cu tot ce avei nevoie.

Leave a reply